Oerqi

 

 

 Oer = oorsprong

Qi = een concept uit de chinese cultuur doorgaans gedefineerd als levenskracht of spirituele energie.

Met in gedachte deze betekenis van woorden is de Oerqi filosofie ontstaan.

Oerqi Filosofie

Oerqi daar waar mogelijk is u op een holistische manier te helpen om u oorspronkelijke levenskracht of spirituele energie terug te vinden.

U te helpen een stuk balast welke u bezwaard in zovere los te laten en te verwerken.

U te helpen deze balast om te zetten naar in een goede balans met een groeiende oorspronkelijke levenskracht of spirituele energie.

Gericht op deze oerqi filosofie zijn de massages, beautybehandelingen,coachings, producten, events, opleiding, workshops, etc. ontstaan.

Samen met u balans in u  leven vinden, te hebben, te behouden.

 

“OER”  “QI”  balans is mijn leven!!!

 

 

Ik ben Daphne de Raad oprichter van praktijk Oerqi.
Hierboven lees je mijn filosofie over de naam van mijn praktijk OER QI. Hoe ik gekomen ben tot deze naam? Heel simpel door de jaren heen heb ik het een en ander mogen evaren en heb ik oosterse en westerse kennis en de balans vinden op een holistische manier die ik in mijn opleidingen, opvoeding, ervaringen en gelezen literatuur heb mogen vergaren tot een heuze filosofie en behandel wijze omgezet. 
Ik ben afgestudeerd verzorgende en ben een aantal jaar hier werkzaam in geweest. Na mijn horizon op een aantal vlakken te hebben verbreed, nog meer scholing te hebben gevolgd en een aatal jaar werkzaam geweest in de sportwereld. Besloot ik om mijn hart te volgen en mijn passie die als een rode draad in mijn hele leven aanwezig is mij dusdanig mijn passie op HBO niveau te scholen om mij daarna ook therapeut te mogen noemen. Massage dat is mijn passie na mijn genomen opleiding mag ik mij dus ook een heuze Massagetherapeut L3 noemen. Buiten mijn passie massage heb ik nog een andere passie en dat is voeding en kruiden en heb mij dan ook geschoold met de opleiding gewichtsconsulent en tcm materia medica en aromatherapeut. Elk jaar ontwikkel ik mijzelf met nieuwe opleidingen te volgen en houd ik mij op de hoogte middels vakliteratuur  van de nieuwe ontwikkelingen die er zijn op mijn vakgebieden zodat ik mijn clienten nog beter kan helpen. Helpen op een holistische manier balans te vinden in je oerkracht en je oerenergie.

Je bent wat je eet !!! Oer Qi balans is mijn leven!!!

Op mijn website zie je een gedeelte van mijn passie / werkwijze staan helaas is het ommogelijk om mijn hele passie in een website te stoppen. Wil je meer over mij en mijn behandelswijze weten of ervaren dan zie ik je graag tijdens een sessie in mijn praktijk.
Tot gauw!!!

Lieve ZENqi groetjes Daphne van praktijk Oerqi